In deze tijd van corona zitten we meer thuis dan ons lief is. De meeste mensen hebben dan ook meer tijd om openstaande werkzaamheden in huis aan te pakken, waar maar niet aan toe gekomen werd in het drukke dagelijkse leven. Dat is begrijpelijk want hoewel we allemaal de corona crisis liever zo snel mogelijk achter ons laten, kan je van een nood ook een deugd maken. Zo heb je nu de tijd om creatief te zijn, en eens na te denken over je raamdecoratie.

De raamdecoratie is niet één van de makkelijkste onderdelen van je huis om aan te schaffen. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat je raamdecoratie van verschillende kanten moet belichten worden. Aan de ene kant moet het aansluiten bij het interieur aan de binnenkant van je huis, aan de andere kant moet het er van de buitenkant ook goed uitzien. 

Het is lastig om dan de juiste raamdecoratie te vinden. Het is belangrijk om dan goed te kijken naar Welke opties er allemaal zijn en waar je persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Ik heb zelf bij Elzinga wonen in Enschede mijn rolgordijnen gehaald. Dat heb ik gedaan omdat dit een woonwinkel is die erg veel de focuste legden op hoe mijn interieur eruit ziet en wat ik nou precies wilde. Daardoor kreeg ik goede adviezen over welke kleuren combinatie ik moest maken met de rolgordijnen en het meubilair. 

En ik denk dat het belangrijk is dat de gespecialiseerde interieurstylisten heel goed luisteren naar jouwen wensen en behoeften. Het is namelijk makkelijk om de meest in het oog springende raamdecoratie te kiezen die helemaal van deze tijd zijn, maar als dat uiteindelijk niet is wat jij voor ogen hebt of jij vindt het niet functioneel, dan moet je het niet doen. Want uiteindelijk moet jij er de hele dag tegen aankijken en is het jouw huis. De gespecialiseerde mensen gaven mij echt het gevoel dat ze mij begrepen en stelden mij ook de raamdecoratie voor dat perfect bij mijn woning e dus bij mij past.