Sinds ik duurzamer wil leven in mijn huis, heb ik besloten om te kijken naar zonnepanelen in de omgeving van Veenendaal. Deze wens was al een tijdje bij mij, maar elke keer kwam er iets tussen waardoor ik het geld niet had om het aan te schaffen. Nu heb ik alles bij elkaar gespaard en kan ik gaan zoeken naar duurzame zonnepanelen voor op mijn dak. Zelf ben ik ook in het huis bezig om alles zo duurzaam mogelijk te maken, maar als ik die zonnepanelen heb, dan ben ik een stuk dichterbij dat doel.

Op zoek naar de duurzaamste zonnepanelen van heel Veenendaal

Het was nog een behoorlijke klus om in de omgeving van Veenendaal goede zonnepanelen te vinden. Het liefst wilde ik het in mijn eigen omgeving bestellen, omdat het makkelijk is met hierheen brengen en zo stoot de transport van mijn product minder CO2 uit. Ik begon te zoeken via de zoekmachine op het internet en kwam al snel wat resultaten tegen. Ik kon al snel selecteren welke bedrijven meer gedreven waren op een groenere wereld dan op geld. Na die selectie kwam ik maar op een bedrijf terecht en dat was Veba Energie. Zij hadden het beste aanbod en het duurzaamste.

Blij met onze aankoop

Ik had naar hen een aanvraag gestuurd voor een offerte, zodat ik zelf kon beslissen of het bedrag niet te hoog was. Maar dat viel uiteindelijk erg mee en heb gewoon de offerte geaccepteerd. Daarbij hebben we ook een datum geprikt wanneer ze de zonnepanelen bij mij op het dak kwamen aanleggen. Ze waren erg flexibel met hun agenda en dat is als klant natuurlijk super fijn. Daarbij lagen de zonnepanelen zo op het dak en het waren erg vriendelijke mensen die houden van een praatje. Ik geniet nu volledig van de zonnepanelen en hoop binnenkort dat mijn hele huis energieneutraal is.

Veba Energie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten producten en diensten die Veba Energie allemaal kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van hen via https://veba-energie.nl/ voor meer informatie.