U hebt werkelijk eindeloos keus in systeemplafonds. Zo kunt u kiezen uit inlegplafonds, doorzakplafonds en verdekte plafonds. De meest gangbare zijn inlegsysteemplafonds. Systeemplafonds compleet kunnen wij met inleg van hout, mineraal, steenwol, metaal of gips. Daarnaast zijn deze systeemplafonds flexibel qua maatvoering. Ze bieden tevens een hoge akoestische absorptiewaarde, merkbare verlaging van overspraakgeluid en optimaal gebruiksgemak door de vervangbaarheid van panelen. Vergeet ook niet de onbelemmerde herplaatsbaarheid bij onderhoud, renovatie, lekkage of andere situaties. Een systeemplafond plaatsen is ons vak, inclusief het aanbrengen van luchtroosters en lichtarmaturen; zelfs het monteren van systeemwanden onder een plafond met bandraster is een betrouwbare oplossing.

Het raster van het systeemplafond nl

Voordat een systeemplafond nl helemaal dicht gemaakt kan worden dient men eerst het raster op te hangen. Dit zijn de dunnen, witte strips die van wand tot wand bevestigd worden. Het raster kan in allerlei verschillende vormen gemaakt worden. Alleen is het voor efficiëntie niet handig om heel veel rare vormen in het plafond te maken.

Uiteindelijk houd je in elke ruimte een restmaat over. Dit kunnen schuine stukken zijn maar ook rechte. Hier moet je het raster op aanpassen en dit geeft een stukje maatwerk. Ook als je straks het plafond dicht gaat maken dan moet je de restmaten van de platen bepalen.

Specialist in flexibele oplossingen

Bij Verwol zijn we gespecialiseerd in flexibele oplossingen voor onder meer kantoren. Wij leggen ons niet voor niets al tientallen jaren toe op het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte systeemplafonds. Niet alleen onze wanden zijn daarbij flexibel, ook onze organisatie kan zich aanpassen aan alle wensen van onze klanten. Uw situatie is voor ons het vertrekpunt om te komen tot een oplossing die u optimale flexibiliteit biedt.